Automatische boekingsvoorstellen,
zó efficiënt

Manuele boekhoudtaken en vervelend typwerk zijn passé. Documenten worden bij invoer gecategoriseerd als aankoopfactuur, verkoopfactuur of divers document.

Clearfacts’ factuurherkenning leest en codeert alle relevante details zoals datum, btw-nummer, factuurnummer, bedrag.

Realtimeherkenning

Onze AIR 2.0-software is een herkenningsmodule om u tegen te zeggen. Hij scant à la minute alle nodige gegevens van je documenten en zet ze om in digitale data. Dankzij machinelear-ning wordt de module alsmaar slimmer.

Verrijking van factuurgegevens

Gegevensherkenning is nog maar het begin. Door optimaal gebruik van historische data en fiches uit je boekhoudpakket, presenteert Clearfacts de factuurgegevens in real time als een betrouwbaar boekingsvoorstel. Het algoritme leert ook van fouten, zodat het elke dag slimmer (en dus beter) wordt.

Automatische dataherkenning en -verrijking zijn een enorme tijdswinst. De taken die daarna nog overblijven, zet Clearfacts zoveel mogelijk klaar in overzichtelijke to-dolijsten en efficiënte validatieschermen.

 

Betalingen

Clearfacts zet aankoopfacturen meteen om in betalingsbestanden of QR-codes. Ondernemers lezen die gewoon in hun online bankapplicaties in.

Meer weten?
Groot gelijk!

Gratis én vrijblijvend

Op basis van jouw boekhoudpakket

Wij ontwarren waar jij mee vast-zit