Integraties
met Clearfacts

Clearfacts integreert en synchroniseert met verschillende andere toepassingen. Resultaat? Een extra efficiënte en eenvoudig (samen)werking.

Clearfacts is geen boekhoudpakket maar integreert met alle courante accountingsoftware. Onze connectoren zorgen voor een feilloze doorstroming naar je vertrouwde pakket en een makkelijke terugkoppeling naar je klant.

Winbooks

Via WinBooks – een van onze eerste connectoren – verwerkten we al ruim 2 miljoen boekingen, voor meer dan 5.000 dossiers.

Wings

De synchronisatie met Wings verloopt vlekkeloos via de krachtige Wings Accounting Interface. Al sinds 2015 ondersteunen we zowel Wings- als Wings Online-dossiers.

Exact

Exact is ultramoderne boekhoudsoftware, momenteel sterk aanwezig op de Belgische markt. Clearfacts maakt gebruik van zowel de XML-API, de REST-API als de Webhooks-API voor een perfecte documentuitwisseling.

Kluwer Adsolut

Met de Adsolut-connector behandelden we sinds 2014 al meer dan 2.500 unieke dossiers, samen goed voor ongeveer een miljoen boekingen.

Kluwer Expert M+

Ook voor dit boekhoudprogramma ontwikkelde Clearfacts in 2016 een connector. Ondertussen passeerden via deze weg al meer dan twee miljoen boekingen voor bijna 5.000 unieke dossiers.

Sage Bob

In 2017 sloegen Sage en Clearfacts de handen in elkaar om de Sage Bob-connector en Cloud Demat te ontwikkelen. Deze connector is sinds 2018 compatibel met de Luxemburgse wetgeving.

Odoo

Clearfacts klikt prima met Odoo, een van de snelst groeiende boekhoudpakketten op de markt.

Ook partner worden?

Het team van Clearfacts maakt het in geen tijd voor je in orde. Vraag maar aan onze bestaande partners!

Welke andere integraties
zijn mogelijk?

Clearfacts werkt met een open API waardoor integratie heel eenvoudig is.

Meer weten?
Groot gelijk!

Gratis én vrijblijvend

Op basis van jouw boekhoudpakket

Wij ontwarren waar jij mee vast-zit